Vi har fått in flera förfrågningar kring säkerhetsdörrar den senaste tiden. För snart 10 år sedan erbjöds medlemmar att på egen bekostnad att sätta in en säkerhetsdörr. En majoritet av medlemmarna valde att göra detta, men det är ett dussintal lägenheter som fortfarande saknar säkerhetsdörr. Styrelsen har tagit fram en offert från företaget Säker Bostad (som levererade dörrarna vid det tidigare tillfället). Nedan kan du läsa om hur du går tillväga om du vill beställa en säkerhetsdörr.

Styrelsen har tagit fram en offert på säkerhetsdörrar (LSC RC39) som motsvarar de som monterats tidigare i fastigheten av samma firma.

Vid beställning av sammanlagt 1-5 dörrar från vår förening blir priset 18 000 kr/dörr, vid beställning av fler 17 000 kronor/dörr (ordinarie pris för 1 st dörr är 20 900 kronor). Alla priser gäller inklusive moms och montering. Du kan ladda ner offerten här.

Du beställer själv din dörr genom att sända ett mail till Fredrik Sjösvärd på Säker Bostad på adress: frsj@sakerbostad.se.

I ditt mail med beställningen ska följande ingå:

  1. Ditt namn
  2. Ditt personnummer
  3. Dina kontaktuppgifter (postadress, mailadress, telefonnummer)
  4. Lägenhetsnummer (Skatteverkets 4-siffriga)
  5. Vår förenings namn = Berget 12
  6. Bild av nuvarande dörr fotograferad utifrån (för att gångjärnen ska hamna rätt)
  7. Eventuella tillval (se offert)

För att rabatten ska gälla måste din beställning Saker Bostad tillhanda senast 2019-11-01.

För övrig information inklusive priser och kontaktuppgifter till Fredrik Sjösvärd på Säker Bostad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *